مشاوره حقوقی رایگان - منافع باغ به عنوان مهریه

مردی باغی را مهریه همسر خود قرار میدهد پس از دو سال مرد قبل از نزدیکی همسر خود را طلاق میدهد حکم قضیه در خصوص عین و منافع باغ در مدت دو سال چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون نزدیکی واقع نشده زن به میزان نصف مهریه مالک است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نیمی از باغ متعلق به زن خواهد بود و منافع آن نیز به ایشان تعلق خواهد گرفت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از زمان مطالبه مهریه محسوب خواهد شد و با توجه به عدم نزدیکی نصف آن ملاک است نه کل مهر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید کل مهریه را تادیه کرده است با باغ یا قسمتی مثلا کمتر از نصف

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام نصف عین و منفعت به زوجه تعلق میگیرد