مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام واقعا نگرانم لطفا جوابمو بدید
خواهرم چند سال با یک آقا پسری در ارتباط بودن بعد دو سال نشون کردند و بعدش خانواده ها با هم کنار نیومدن و جدا شدن . خواهرم دیگه این آقا رو نمیخواد اما اون ها بیخیال نمیشوند خواهرشون سال پیش روز تولد خواهرم اومدن و داخل خونه با بنده ضرب و شتم کردند . امسال هم اون آقا پسر پیام میدهد و مدام میگه که بیخیال نمیشود وخواهرمم میگه که تهدیدش کرده که نمیگذارد با کس دیگری باشد
ما هیچ مدرکی نداریم (پدرم و پدربزرگمم در قید حیات نیستند)
بهترین راه رهایی از این وضعیت چی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید (تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد)
اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید (تحت عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید...)

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شکایت کیفری تهدید و مزاحمت مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت از بابت مزاحمت انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهر شما اظهارنامه ارسال کنه و اعلام کنه که قصد ازدواج با نامبرده را ندارد و اعلام کند اگر مزاحمتی داشته باشد شکایت می کند بعد از آن اگر تماس گرفت پاسخ نده و با ارسال پیامک نیز اعلام کنه قصد ازدواج ندارد اگر مزاحمتی داشته باشد می تواند شکایت کند.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مزاحمت ایجاد میکنند میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا مدارک و مستندات جمع آوری نمایید سپس شکایت نمایید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام/ به ترتیب اقدامات ذیل را انجام دهید : اولا ارسال اظهارنامه با مضمون اخطار و هشدار در جهت دست برداشتن از مزاحمت تهدید و توهین و... دوما درصورت افاقه نداشتن اقدام به طرح شکایت کیفری با موضوع ایجاد مزاحمت تهدید توهین ضرب و شتم و ... سوما اگر چک سفته یا هر نوع سند مالی علیه ایشان دارید به اجرا بگذارید /توجه: از هرنوع اهرم فشاری که دارید نظیر شکایت از نزدیکان ایشان با دلیل سند و مدرک استفاده نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان تهدید و مزاحمت شکایت خود را ثبت کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین. اه شکایت تحت عنوان تهدید و مزاحمت است سریعا اقدام کنید تا رسیدگی شود