مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان از مراجعه خودسر طلبکار به درب منزل جلوگیری کرد

من در دادگاه به مبلغی محکوم شده ام طلبکار یکبار با حکم دادگاه و هر دو روز یکبار شخصا به درب منزل مراجعه و با زدن زنگ تمام واحد های اپارتمانی آبروی برایمان نگذاشته اعسارم هم قبول نشده الان ترک منزل نموده ام ایا قانونا میتوان جلو مراجعه خودی روزانه ایشان به دم درب و ابروریزی ایشان را گرفت ممنون خواهم بود که راهنمایی ام فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سرکار خانم احمدی منظورم این بود که وقتی دادگاه حکم صادر کرده وحکم ازطریق اجرای احکام ابلاغ شده و چندبار شاکی با اخذ جلب با مامور مراجعه نموده که قانونی است ایا با دریافت جلب شخصا که مراجعه میکنه و داد و فریاد راه میاندازه ایا قانون همچو اجازها ی به شاکی داده که با داشتن جلب بدون مامور به منزل محکوم مراجعه بکنه شما فرموید جرمی نکرده ایا مراجعه خود سر ازاد است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما می توانید از آن فرد به جرم مزاحمت شکایت کنید و این کار را به توصیه من با همکاری همسایه ها انجام دهید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خانواده شما وهمسایه ها می توانند علیه آن فرد دردادسراشکایت کنند.

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
میتوانید به عنوان ایجاد مزاحمت و حسب مورد تهدید و توهین شکایت کیفری کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .خیر .برگ جلب دستشون از ساعت 8 صبح تا 8 شب میتونه هر روز مراجعه کنه

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام چنانچه حکم جلب و ورود به مخفیگاه رو داشته باشد میتواند به همراه مامور کلانتری به منزل یا مخیگاه شما مراجعه کند در حکم جلب معمولا ساعت تا ده شب و دومرتبه در هر روز قید میشود خیر

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بعد از مراجعه ایشان با پلیس تماس گرفته و اعلام مزاحمت کنید