مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی و محل کار

با سلام بنده دوتا چک بابت خرید سیمان به یکنفر دادم بعلت مشکلی که در محل تخلیه سیمان پیش آمده محل تخلیه سیمان بعلت نداشتن مجوز تولید بتن پلمپ شده ومن نتوانستم سیمانهایی که تهیه کرده ام به بتن تبدیل و. بفروشم لذا کمی از نظر مالی تحت فشار قرار گرفتم حال کسی که چک دستش هست به درب منزل پدری و محل کار داداش من مراجعه کرده و حتی با پیامک به تلفن پدر بنده آبرو ریزی و بچه شما حروم خور هست و از این صحبتها
سوال اینکه من چجوری به ایشون بفهمانم که به خانواده من ارتباطی نداره و مزاحم خانواده من نشود؟؟
در ضمن من پول ایشان را دوماه دیگه پرداخت خواهم کرد و به ایشان هم گفتم اما ایشان مدام مزاحم خانواده من بخصوص پدر 85 ساله من میشود
لطفا راهنمایی بفرمایید من دادخواست مزاحمت خانوادگی بدهم؟؟ متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت مزاحمت و توهین شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت مزاحمت وتوهین رااز طریق دفاتر خدمات قضایی باارایه ادله اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد و توهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و مزاحمت شکایت کنید.