مشاوره حقوقی رایگان - خودروی خریداری شده ام توقیف شد

با سلام
از نمایشگاهی خودرویی خریداری کردم
قرار بود سند بزنند که چند ماه بهانه آوردند که‌ به زودی میزنیم تا این که خودرو توقیف شد و معلوم شد که این خودرو بین سه نمایشگاه دست به دست شده که نمایشگاه اولی کلاهبردار بوده و توسط صاحب اصلی خودرو در زندان افتاده
الان نمایشگاهی که ما از او خودرو خریدیم می‌گوید من اطلاع نداشتم و قصد پرداخت قیمت خودرو را ندارد و می‌گوید شما از من شکایت کنید من هم از نمایشگاه قبلی و….. تا ببینیم چی میشود؟ میخواهم بدانم آیا این نمایشگاه مسئول پیگیری و حل سند نبود و چه کسی مسئول پرداخت قیمت خودرو و زیان های ما هست و چه کنیم تا زودتر به نتیجه برسیم . با تشکر و‌آیا گرفتن وکیل تاثیری در تسریع رسیدن به حق ما را دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند مسیر کمی وقت گیر است اما امکان احقاق حقوق شما وجود دارد
اری وکیل داشتن همیشه راهگشاست
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

در هر موضوعی همیشه بهتر است و متخصصان استفاده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم شما ملزم به رفع مانع می‌باشد شکایت کنید