مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات با پدر در محوریت استقلال

سلام خسته نباشید
دختر 19ساله هستم که پدر به شدت سخت گیر و شکاک دارم تا الان تمام تلاشم رو کردم تا باب میل پدرم رفتار کنم ولی الان خواسته های پدرم یک زندگی نرمال رو از من میگیره به این شکل که من حتی برای کلاس های دانشگاه حتما باید پدرم یا مادرم همراهم باشند و اختیارات یک انسان از من گرفته شده و هیچ اختیاری روی زندگیم ندارم
اگه بخواهم قانونی اقدام کنم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از نظر قانونی با رسیدن به سن رشد می توانید مستقل باشید.می توانید با اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم نیست که برای مستقل زندگی نمودن اقدام قانونی انجام دهید.
شما به عنوان یک انسان مستقل می‌توانید برای زندگی خود تصمیم بگیرید و اگر توانایی مالی دارید جدا از خانواده زندگی نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانونی کاری نمیشه کرد.
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بهتر است به مشاور مراجعه کنید

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

قانون در این خصوص تعبیری ندیده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قانون می‌گوید شما آزاد هستید و می‌توانید مستقل زندگی کنید اما بدانید زندگی یک جوانی با شرایط شما مانند زندگی در جنگل است بهتر است از حمایت خانواده نهایت بهره را ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند امکان مستقل شدن وجود دارد لیکن توصیه نمی‌شود
میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان مستقل شدن وجود دارد لیکن توصیه نمی‌شود بهتر است از طریق 123مشکل را حل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از سن 18 سال شما رشید محسوب می‌شوید و می‌توانید مستقل زندگی نمایید بهتر است با بزرگترهای فامیل در میان بگذارید یا به مشاوره مراجعه کنید