مشاوره حقوقی رایگان - با یه قرص برنج خودم رو نابود کنم یا راهی برای شکایت از والدین هست؟

سلام، وقت بخیر، 34 سال به خاطر بی توجهی والدینم با بیماری یبوست جنگیدم و تازه فهمیدم که بزرگی روده دارم و درمان شدم، چون بعد درمان هم قرار بود ازدواج کنم، ولی حاضر نیستن زنم بدن، منم چون در خانه راحت نیستم و عذاب می کشم می خوام با ازدواج به وصال برسم، برای همین هم کوتاه نمیام،قصد شکایت دارم اگه راهی هست بهم بگین و گرنه باید تمومش کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بخ عنوان مرد میتوانید بدون اجازه کسی از با دختر دلخواهتان ازدواج کنید و برای این کار دختر میتواند دادخواست تجویز ازدواج و کفویت به دادگاه ارائه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرد میتوانید بدون اجازه کسی با دختر مورد نظر ازدواج نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرایط و امکانات مالی آن را دارید هر زمان که بخواهید می‌توانید ازدواج کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مرد میتوانید بدون اجازه کسی با دختر مورد نظر ازدواج نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نمی توانید شکایت نمایید و شما خودتان میتوانید با هر دختری که میخواهید ازدواج نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیاز به اذن کسی ندارید برای بهتر شدن زندگی خود تصمیم بگیرید