مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند از خانه

با سلام پسری 22 ساله هستم که پدرم در 7 سالگی فوت کرده و از همون موقع مادر بنده به هر بهانه ای توهین میکنه 2 بار دست بندرو شکونده و اصلا هیچ مهرو محبتی در خانه وجود نداره و چند باری مشکل مزاحمت از طرف کسانی که مادرم باهاشون در ارتباط بوده پیش اومده که من هم درگیر شدم جدیدا هم به بهانه ازدواج میخواد منو بیرون کنه من در حاله حاضر شاغل هستم ولی توان مالی برای اجاره یک سوییت را هم ندارم چند باری هم منو بیرون کرده ولی با صحبت افراد بزرگتر برگشتم ولی این بار میگه از بنده شکایت میکنه میخواستم ببینم قانون چه تصمیمی میگیره راحب من با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید در صورتی که مورد ضرب و جرم توهین و فحاشی قرار گرفته اید شکایت خود را طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در سنی هستید که مادر در مقابل شما مسولیتی ندارد قانون رای به نفع مادر شما میدهد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

صرفا شکایت توهین مطرح کنید و مادر موظف به تهیه مسکن برای شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه 22 سال سن دارید باید مستقل زندگی نمایید
و اگر پدر یا پدر بزرگ شما ارث داشته باشند شما میتوانید مطالبه نمایید