مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمدی

سلام وقتتون بخیر
ببخشید در پرونده های تصادفی که هنوز اوایل ش هست چرا دادگاه ابلاغیه فرستاده ازامار کسر بایگانی شد البته پزشکی قانونی معاینه مجدد دوم رو زده برا شش ماه آینده

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اطلاع رسانی پرونده در عدلیران بعضا بی ربط با وقایع است و جنبه آمار پر کنی اداری دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
حضوری به شعبه مراجعه کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است حضوری از شعبه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشید منتظر باشید طول درمانتان منقضی شد پرونده به جریان خواهد افتاد