مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مجدد پزشکی قانونی

سلام.ببخشیدمن سه سال پیش عابرپیاده بودم ماشین به من زد وفرارکرد من حدود30روز کما بودم بعدکارشناس اومد تصادفم تایید شد و چون شخص فرارکرده بود و من هیچ مشخصاتی یادم نیست منو بعداز کارای پزشکی قانونی معرفی شدم صندوق خسارت بدنی 18 مورداز ضربه مغزی تا شکستگی پا کمرصورت حساب شد و دیه صادر شد ولی از همه مهمتر من چون صورتم شکستگی داشت 13تادندان هام خورد و کامل دندون هام ریخت و پلاتین داخل صورتم گذاشتن و دیه دندون هام حساب نکردن و من فکر میکردم حساب شده خدا شاهده هرجارفتم جوابم ندادن حتی با خنده بهم گفتن خب چیزی نخور دندون نداری الان شدید به دندون احتیاج دارم هزینش هم هر عدد دندون که میخوای بزاری 7 میلیون میشه خداوکیلی اونی که ب من زدفرارکرد از کار زندگی انداختم گوشه ای افتادم به هرکس هم میگم درست راهنمایی ام نمیکنن ببخشید اینومیگم بی جا که نکردم از سرکار خسته داشتم میرفتم خونه ماشین باسرعت زد فرار کرده تا دم مرگ‌ رفتم تو روخدا کمکم‌ کنید راهنمایی ام کنید چیکار کنم چون نه توان کار دارم تو 32سالگی اثرات تصادف داره خودش نشون میده بخاطر ضربه مغزی ک شدم تشنج میکنم‌ بخاطر دندونام که خرد شد داخل تصادف یه لقمه غذا نمیتونم بخورم‌ صورتم مثل معتادا شد توروخدا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی پرونده ی شما دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان پیگیری وجود دارد

و شما باید دادخواست اقامه نمایید و توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد