مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد ملک و درخواست پرداخت ودیعه به علت سرقت

با سلام. بنده حدود 4 ماه در آپارتمانی 10 واحدی ساکن شدم. ملک انباری در پارکینگ داشت که من دوچرخه خودم را در آن قرار میدادم و درب را هم با قفل می بستم. الان دوچرخه من دزدیده شده. در آپارتمان هم یک ماهی هست که دزدی شده و کفش چند تا از ساکنین به سرقت رفته. به مالک اطلاع دادم و درخواست درب آکاردئونی برای واحدم کردم اما ایشان اهمیتی ندادند. آیا می تونم درخواست تخلیه ملک رو بکنم و ودیعه خودم رو کامل دریافت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر در قرارداد اجاره شرط تخلیه و فسخ قرارداد ذکر شده باشد