مشاوره حقوقی رایگان - کارگزینی

باسلام
بنده در علوم پزشکی به صورت رسمی مشغول به کار میباشم. از مرخصی سالیانه که 15 روز را باید استفاده کنیم6روز را استفاده کرده بودم و 9روز مانده بود در اسفند سال قبل با واحد کارگزینی تماس گرفتم و گفتم میشود که 9روز را سرکار بیام و مرخصی رد کنم که اضافه کار رد شود برای من و آنها پاسخ دادند اگه مسئول تان مشکلی نداشته باشد میتوانید این کار را کنید و در فروردین سال بعد از ساعات اضافه کاری ام آن 9روز را کسر کردند و گفتند نمیشود و حال مکالمات ضبط شده شان در اداره موجود میباشد که خودشان گفتند مانعی ندارد و هم مرخصی هایم سوخت شدند و هم اضافه کاری ام کسر گردیده الان کسی پاسخگو نمیباشد و 82 ساعت اضافه کاری ام کسر گردیده باید به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مرخصی‌هایی که نرفته‌اید سوخت نمی‌شود لذا می‌توانید از طریق سامانه جامع اداره کار در دفاتر پیشخوان دولت شکایت وصول حقوق مرخصی‌های نرفته را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای روزهایی که مرخصی نرفته‌اید اقدام نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر طبق وزارت کار هستید در اداره کار در غیراینصورت دیوان عدالت ادارب