مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استحقاقی

سلام
کارمندی دارم که دو ماهه که در شرکت بنده مشغول به کار شده. ماه اول مرخصی استحقاقیش رو استفاده کرده
ماه دوم به دلیل فشار کاری با مرخصی استحقاقی ایشون موافقت نکردم، اما ایشون بدون اجازه و موافقت با مدیریت و سایر مدیران بالاسری، مرخصی استحقاقی را حق خودشون دانستند و غیبت کردن (که برن مسافرت). در این شرایط ایشان غیبت میخورند؟
به طور کلی سوال بنده این است که اگر با مرخصی استحقاقی کارمندی موافقت نشود، کارمند اجازه مرخصی رفتن را دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع از تخلفات کارمند بوده و قابل رسیدگی در هیئت رسیدگی به تخلفات اداری مطابق قانون سازمان مربوطه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وضو می‌بایست در هیئت اختلافات اداری بررسی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا مرخصی رفتن باید با هماهنگی قبلی کارفرما باشد اما کارفرما هم نمی تواند بدون عذر موجه با این موضوع مخالفت کند.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

قابل رسیدگی در قانون تخلفات اداری است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله به هیات اختلافات ارجاع دهيد