مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی قبل از زایمان

باسلام و خسته نباشید خانمی 28ساله استخدام رسمی علوم پزشکی هستم باسابقه 5سال بیمه تامین اجتماعی و سنوات اینجانب بدلیل نارسایی سرویکس و سرکلاژ طبق نظر پزشکم مرخصي هرماه دارم و در 23هفتگی بارداری خود هستم آیا این امکان وجود دارد که با وجود مرخصي طبق صلاح دید پزشک مربوط مرخصي های استحقاقیم سوخت شود؟ لازم بذکراست آیا بیمه برایم رد می‌شود و آیا کارگزینی یا علوم پزشکی می‌تواند مرخصي استحقاقی تا زمانی ثبت استعلاجی نماید؟ لازم بذکر است یک کارمند رسمی تاچه مدت می‌تواند مرخصي استعلاجی دریافت کند و به کمیسیون ارائه نشود؟ آیا می‌شود از مرخصی های مانده استحقاقی خود استفاده کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق کارگزینی و واحد اداری بیمارستان در میان بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما علاوه بر مرخصی زایمان که 9 ماهست یک ماهم میتوانید مرخصی استحقاقی بگیرید و اگر پزشک بیش از این هم تشخیص دهد که نیاز است، تا 4 ماه استراحت پزشکی ام می توانید استفاده کنید با حق بیمه و حقوق

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مرخصی زایمان 9 ماه هست، مرخی استعلاجی هم تا 1 ماه با نظر پزشک امکان‌پذیر است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مرخصی استعلاجی علاوه بر مرخصی زایمان است که با نظر پزشک ‌ در صورت صلاحدید به شما تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید مطالبه 9 ماه و یک ماه استعلاجی نیز داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مرخصی استعلاجی با نظر پزشک ‌ در صورت صلاحدید به شما تعلق میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره علوم پزشکی اقدام نمایید