مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه تصادف

من تصادف کردم و الان پام شکسته چجوری میتونم هزینه درمان رو بگیرم باید شکایت کنم برای گرفتن دیه شکایت کردم ولی میخوام بدونم برای گرفتن هزینه درمان چه مراحلی دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مطرح نمایید به استناد کروکی تصادف

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای هزینه های درمان باید دا‌دخواست بدهید.
توجه داشته باشید برخی دادگاه ها هزینه های درمان را رای نمی دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست جداگانه دهید تا رسیدگی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق اقامه دعوی حقوقی خواسته خود را مطرح کنید اما بعضی از محاکم به دلیل جبران خسارت مازاد ای بر پرداخت آن صادر نمی‌کنند و بالعکس بعضی از محاکم به دلیل قاعده لا ضرر ای به پرداخت آن صادر می‌نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی دیه ، هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است
و باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

هزینه مازاد بر دیه طی دادخواست مستقل قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری هزینه مازاد بر دیه قابل قابل مطالبه است
مطابق قاعده لاضرر و مسولیت مدنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته خسارات مازاد بر دیه(مبنی بر هزینه‌های درمانی) را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.