مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و دیه

سلام من یه تصادف بد داشتم با یه خودرو که مقصر 100٪ خودرو شد ، عمل کردم شش ماه طول درمان داشتم جوش نگرفت استخون، الان باید دوباره عمل کنم از لگن استخون بگیرن پیوند بزنن ایا عمل دومم هم شامل بیمه میشه و دیه میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر با عیب درمان بشه دیه بیشتری تعیین می شود.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد برای یک جراحت دو دیه تعیین نخواهد شد مگر اینکه جراخت جدید بیش ار جراحت سابق باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص طول درمان و نیز هزینه درمان می توانید اقدام نمایید
دیه همین است که گرفته ايد اما اگر جراحت بهبود پیدا نکند دیه مضاعف قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تمام خسارات خود را دریافت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، اقدام درمانی در بهبودی یا عدم بهبودی در میزان دیه موثر خواهد بود ، اما جراحات ناشی از عمل درمانی خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تنها برای یکبار میتوانید اقدام به دریافت دیه کنید در صورتی که میزان هزینه‌ها و خسارات بیشتر از دیه شده است شما میتوانید به مقدار تعیین دیه اعتراض کنید و مقدار بیشتر دیه را دریافت کنید یا اینکه با تحت بررسی قرار گرفتن توسط پزشکی قانونی نسبت به مازاد خسارات و هزینه‌ها اقدام کنید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام بله.اگرپرونده بازاست که درنظریه ی پزشکی قانونی لحاظ می شودواگربازنیست مجددمیتوانیدپرونده رانسبت به این قسمت به جریان بیندازید