مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر فوتی

با سلام من خانمی هستم که همسرم فوت شده و پدر و مادر همسرم در قید حیات هستن ،میخواستم بدونم که اگه من درخواست مهریه کنم و همسرم مالی نداشته باشه از اموال پدر همسرم به من مهریه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
خیر اموال پدر همسر شما ارتباطی به مهریه شما ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر همسرتان مکلف پرداخت مهریه شما نیست اما از اموال همسر مرحوم تان قابل مطالبه است مگر در صورتی که پدر همسرتان تعهدی در این خصوص داده باشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پدر متوفی تعهدی بابت پرداخت مهریه ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر،

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

خیر مهریه از اموال شخص متوفی قابل مطالبه است

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

هر کدام از ورثه به میزان سهم الارث موظف به پرداخت دیون متوفی هستند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

از اموال همسرتان مهریه به شما تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ مهریه تنها از ماترک همسر مرحومتان قابل مطالبه است و پدر همسرتان مکلف به پرداخت مهریه شما نمی‌باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، مگر این که پدر همسرتان در عقدنامه ازدواج تعهدی به پرداخت مهریه داده باشد

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

اگر از همسر شما ماترکی مونده باشه بله میشه

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
اصولا خیر
مگر در قباله ازدواج ، پرداخت مهریه را ضمانت نموده باشد