مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن در صورت فوت همسر

سلام.درصورت فوت همسر آیا زن می تواند مهریه را از پدر همسر بگیرید؟
حضانت فرزند دختر تا چند سال با مادر است در صورتیکه پدر دختر فوت شده باشد؟

پاسخ ها :

سولماز معتمدی

سولماز معتمدی :

سلام هم وطن گرامی
خیر پدر همسر شما هیچ مسئولیتی نسبت به پرداخت مهریه ندارد. مگر اینکه پدر همسر شما در عقدنامه مهریه را ضمانت کرده باشد که چه در صورت فوت یا حیات همسرتان می توانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه از ماترک زوج ( متوفی) قابل مطالبه است پدر شوهر تعهدی ندارد مگر اینکه ضامن پرداخت بوده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت فوت هر یک از والدین حضانت با شخصیست که زنده است مضافاً بعد از فوت همسر می‌توانید علیه وراث اقامه دعوی حقوقی مطالبه مهریه یا صدور اجرایی ثبتی مهریه داشته باشید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر اموالی به ارث گذاشته باشه میشه
تا پایان زمان حضانت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر و مادرش قبول ترک نکرده باشد خیر

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام 1. خیر فقط از اموال همسر. حضانت تا 7 سالگی با مادر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر اینکه پدر زوج تعهد نموده باشد حضانت تا ابسال با مادر است و بعد از آن هم با توجه به اینکه زوج نباشد حضانت همچنان با مادر می‌ماند

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر از ماترک می‌تواند مطالبه مهریه کند
حضانت طفل دختر تا 7سال با مادر است وچنانچه قیم دختر خود شود تاسن 18سالگی می‌تواند قیم باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه را نمیتوان از پدر همسر بگیرید و دختر بعد از فوت پدر حضانتشربا مادر هست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از سهم الارث همسر میتواند بگیرد چون مادر در قید حیات هستندحضانت با ایشان است