مشاوره حقوقی رایگان - پدر یا جد پدری

قانون گذار گفته پدر و جد پدری نماینده قانونی فرد هستند .. اگر موضوعی اتفاق بیوفتد که هرکدام از پدر و جد پدری طرح دعوی متفاوت کند یا نظر متفاوت داشته باشند نظر کدام یک ملاک است ؟ چه در مسئله ازدواج چه در هر طرح دعوی

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر تصمیم پدر است پس از آن پدربزرگ ولی در این موضوع اختلاف نظر به هم عرض بودن هر دو ولی است

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام در ازدواج تا مادامیکه پدر در قید حیات باشد اذن با پدرخواهد بود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در موضوع مطرح شده چون پدر در قید حیات هستند نظر پدر ملاک‌ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تا زمانی که پدر زنده باشد در ‌مورد ازدواج دختر ، اجازه پدر لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که پدر در قید حیات باشند نظرات ایشان ملاک عمل خواهد بود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر با اوصاف مذکور پدر با وجود حیات تصمیم ایشان ملاک عمل است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تازمانیکه پدر هست و محجور نیست ، نظر او ملاک است.