مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سفته حسن انجام کار به موقع

سلام من به مدت یک سال توی مغازه ای کار کردم و بیمه هم نداشتم و مغازه پروانه کسب ندارد و کالای قاچاق میفروشد . تاریخ پایان قرارداد 1.15 1403 هستش ولی من چون 23 آن هر ماه حقوق می‌گرفتم قرار شد 23 فروردین برای تسویه بروم و رفتم ولی سفته ام رو نداد و تاریخ سر رسید سفته 15 اردیبهشت هست ولی گفتن 23 اردیبهشت بیا بگیر. می‌دونم که این ها نمیدهند سفته رو و میخواهم شکایت کنم ازشون . باید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای کارفرما ارسال نمایید
و بعد دادخواست استرداد لاشه سفته ضمانتی را مطرح نمایید
و شما باید ضمانتی بودن سفته را اثبات نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامرفته در قرارداد درج شده است که مسئله خاصی به وجود نمی‌آید برای مطالبه اما اگر قراردادی ندارید بهتر از این است که تماس بگیرید در هر صورت شما می‌توانید سفته خود را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایتدا با اظهارنامه سفته امانتی را مطالبه کنید و سپس دادخواست دهیذ

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست استرداد لاشه سفته ضمانتی را بدهید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست استرداد لاشه سفته ضمانتی طرح کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اظهارنامه ای بدهید ک تقاضای مطالبه سفته کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق ارسال اظهارنامه استرداد سفته امانی را مطالبه نمایید چنانچه توجهی نشد دادخواست استرداد دهید.