مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد سفته ضمانت حسن انجام کار

باسلام
بنده در شرکتی قرداد 14ماهه بستم 50میلیون هم سفته گرفتن ازمن
قرارداد هم تک برگ هست که دست خودشونو
بعد هفت ماه بخاطر مشکل مالی باهاشون حرف زدم که دیگه نمیتونم اینجا کار کنم
گفتن قرارداد داری باید بیای اگه نیای برات دردسر میشه
آخر برج 7هم خودشون اومدن گفتن بیمت کنیم یانه منم گفتم نه ممنون کارفرما هم گفت از فردا نیا1402/7/30 فردا یعنی
(1402/8/1)رفتم برای تسویه خودشون استعفا نامه نوشتن منم امضا کردم گفتم سفتم رو‌میخوام گفتن برو 4 5 ماهه دیگه بیا منم گفتم میرم از اداره کار میپرسم
کارفرما گفت تو برو اداره کار منم میرم سفته هارو به اجرا می ذارم روی سفته هم نوشته شده حامل الان من هیچ مدرکی ندارم چیکار کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیانت در امانت شکایت خود را مطرح نمایید