مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت حسن انجام کار

باسلام. من حدود 4 سال هست که در داروخانه شاغل هستم. ( تکنسین دارویی هستم ) صاحب داروخانه به مدت سه سال داروخانه رو به یک سرمایه گذار اجاره داد و اون سرمایه گذار از من و همکارام سفته ی 10میلیونی بابت حسن نیت در کار گرفت. اما اجازه این رو به ما نداد که توضیحی روی سفته بنویسیم که بابت ضمانت کاری بوده. فقط اسم و امضامون بود‌. بعد از اتمام کار ایشون و تحویل دادن داروخانه به صاحب اصلی بدون این که به ما توضیحی بدن سفته هایی که به ایشون داده بودیم رو دادن به صاحب اصلی داروخانه. صاحب اصلی گفته شما تمام حق و حقوق و سنواتتون رو دریافت کردید در صورتی که ما با حقوق کم و بدون دریافت حتی یک ریال از ایشان به عنوان سنوات مشغول به کار بوده و هستیم. میخواستم از شما بزرگان راهنمایی بگیرم که بابت سنوات و حقوق اگر شکایتی کنیم یا سفته را پس ندن چکار باید بکنیم؟ ایشان به راحتی میتونن علیه ما از سفته ها سوء استفاده کنن. ما میتونیم علیه اون سرمایه گذار که بدون اجازه ما سفته ها رو تحویل دادن شکایتی بکنیم؟ ممنون میشم ما رو از نگرانی در بیارید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جای نگرانی ندارد برای حقوق از دست رفته خود به هیات حل اختلاف کارگری محل شکایت کنید برای اخذ سفته هم اظهار نامه رسمی بدهید