مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرضی

با سلام بنده 90میلیون پول به کسی دادم الانم به جز رسید بانکی هیچ مدرکی ندارم آیا میتونم شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام،به دلیل اختلاف قضات در این مورد، بهتر آن است علاوه بر رسید بانکی، مدرک دیگری نیز داشته باشید.در غیر این صورت اثبات آن دشوار میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و پول خود را مطالبه کنید و سپس با ارائه اظهارنامه و پرینت بانکی یا فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می شود اول برای نام برده اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال و مطالبه وجه نمایید
در صورت عدم توجه از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید