مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

با سلام بنده برج 12 سال قبل که بشود 1401 به یکی از دوستانم 100 میلیون از بانک زدم به حسابش که زمین بگیرد و بعد چند روز گفت بیا باهم شریک زمین هم به نام ایشون هست و حالا هی من رو سرکار میگذارد و از زمین 1000 متری 500مترو فروخته حالا چطور میتونم پولم رو پس بگیرم فقط مدرک بانک هست ممنون میشم راهنمایی کنید شاهد هم دارم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به مدارکی که دارید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با شهود دادخواست مطالبه وجه باید بدهین

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه و خسارت دادرسی

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید دادخواست تنظیم کنم منتها باید مدارکتون را بدهید تا انتخاب خواسته شود. چون نوع خواسته ها در پذیرش یا رد دعوا نقش اساسی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه سال ماهی سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید