مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام من حدود 7 ماه هست که به همکارم پول قرض دادم ولی الان پول من رو پس نمیدهد و جواب تلفن هم نمیدهد و تنها مدرکی هم که دارم رسید کارت به کارت هست آیا میتونم پولم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با استناد به رسید واریز وجه دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی به ایشان ابلاغ و در صورت ادامه پرداخت با استناد به فیش واریزی و اظهارنامه ابلاغ شده و شهادت شهود دادخواست مورد نظر را تقدیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست مطالبه وجه بر اساس همان فیش واریزی تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
شما در جایگاه مدعی هستید باید بتوانید عدم مدیونیت خود را اثبات نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و در اظهارنامه شماره کارت خود را قید کنید و از بدهکار بخواهید و دو روز مهلت بدهید تا قرض خود را پرداخت کند
اگر پرداخت نکرد می توانید با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید.