مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام خسته نباشید
تقریبا یک ماه پیش یکی از دوستان بنده میخواست ماشین بخرد ولی پولی نداشت و از من کمک خواست که من برای او ماشین بخرم و اون هر ماه مبلغ ده میلیون به من برگردوند که خانوادش هم در جریان بودن و کاملا موافقت کردند که به وقتش پرداخت میکنند
خلاصه من از هم از روی اعتماد و دلسوزی ماشین رو خریدم و من پول صاحب ماشین رو واریز کردم که فیش بانکی هم موجود هست که واریزیش از حساب من بوده 180 میلیون
ولی هیچ توافق نامه یا مدرکی از دوستم نگرفتم چون به او اعتماد داشتم
ماشین رو هم تعویض پلاک هم کرد الان هم به نام خودش هست.
الان بعد از یک ماه متاسفانه دوستم زد زیر قولش و میگه نه پولت رو میدهم و نه ماشینت رو حتی تو پیامک هم برام فرستاده
ممنون میشم کمکم کنین چطوری اقدام کنم که بتونم پولم رو پس بگیرم
ممنون میشم وکلای عزیز راهکار قانونی و بدون دردسری رو به من پیشنهاد بدن که چیکار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلیل دارد لذا پرداختی شما مشخص است البته برای وصول آن ممکن است اعسار بدهند که به صورت اقساط به شما برگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.