مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام وقت بخیر
بنده در زمان خدمت سربازیم مبلغی به فرمانده ام قرض دادم که فیش واریزی موجود هست و مبلغی به شکل قرض برای ایشان کاری انجام دادم که در پیام هایی ایشان اعتراف کردن به مبلغی که گرفتن و کاری براشون انجام شده حالا پس از گذشت تقریبا دوسال که ایشان امروز فردا میکردند الان دارن میزنن زیره همه چیز آیا من میتونم از لحاظ قانونی اقدام کنم و پول رو پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اظهارنامه ارسال کنید و دادخواست مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به بازرسی و حفاظت یکان مربوطه شکایت کنید سریعا رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه را ارسال بفرمائید و در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.