مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل زندگی زوجه دارای حضانت

با عرض سلام و احترام به شما
ببخشید من یه سوال داشتم،خانم بنده از من حکم طلاق بائن قضایی گرفته و حضانت فرزندان رابه ایشان داده اند وایشان میخواهد از محل و شهرستانی که در آن جا زندگی می کنند نقل مکان کرده و به شهرستان دیگری بروند آیا بنده میتوانم از طریق قانون از رفتن آن ها جلوگیری کنم یا نه؟خواهشا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام، در صورتی که شما حق ملاقات رو به موجب رای قطعی داشته باشید، میتوانید پیگیری بفرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر اینکه مصلحتطفل رعایت نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه خانواده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌توانید درخواست ملاقات بدهید تا دادگاه محترم شرایط بهتری را برای شما در نظر بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید توسط دادگاه ، محل و زمان ملاقات فرزند مشخص گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ شما حقی در این ارتباط ندارید چرا که حضانت بر عهده مادر است و ایشان تصمیم‌گیرنده می‌باشند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خبر_از طریق دادگاه تقاضای درخواست ملاقات بفرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست به مفاد حکم قطعی دادگاه توجه فرمایید مطابق رای قطعی دادگاه عمل خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرفاً به این دلیل خیر
مگر آنکه مصلحت طفل در شهر دیگر به خطر بیفتد که به این دلیل می‌توانید پیگیری نمایید