مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل سکونت مادر دارای حضانت

با‌ سلام خدمت وکلای گرامی.
زوجه هستم. از طریق وکالتی که داشتم از شوهرم طلاق گرفتم. دارای فرزند دختر 4 ساله ای هستم که حضانتش با خودم هست. هم اکنون خودم ( تنها با دخترم زندگی میکنم و شاغل هستم) زوج در شهر اردبیل هستیم و زوج هر هفته یک روز قرار ملاقات با‌ دخترم را دارد. با توجه به تنها بودن اینجانب در شهر اردبیل و دوری از خانواده ام، آیا میتوانم به شهر دیگری مثل تبریز نقل مکان کنم؟
لطفا پاسخ دقیق ارائه دهید. ( چند وکیل نظرات متفاوتی دادن و سر در گم شدم )

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، در صورتیکه در این زمینه بین شما و همسر سابق توافقی وجود ندارد، به منظور حفظ حقوق پدر برای ملاقات فرزند و نهایتا تغییر اقامتگاه، باید اجازه دادگاه را کسب نمایید.