مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان

سلام اگرساختمان 28 واحدی بیمه حوادث وآتشوزی وبیمه مسئولیت نداشته باشد وساکنین بپذیزنددرجلسه درحوادث مدیرساختمان دچارهزینه یاخسارتی دروقوع حوادت نمیشودودرصورتجلسه همگی امضا کنند کفایت میکنند چنانچه کفایت نمیکند چه جمله ای درصورت جلسه عنوان بشود تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این صورتجلسه اعتبار ندارد چون قانون امری است که باید بیمه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانون تملک اپارتمانها امرانه است توافق بر خلاف ان صحیح نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان باید به وظایف قانونی خود عمل کند ولی در صورتیکه تمایل دارید صورتجلسه تنظیم کنید بندویسید در صورت هر اتفاقی تمامی مالکین متضامنا مسوول هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی خاص مدیر ساختمان مسئولیت خواهد داشت