مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

سلام بنده بابت چند فقره چک محکوم شدم و درخواست اعسار دادم ولی قاضی با سوالات متعدد از شهود اعسار بنده را قبول نکرد و در دادگاه تجدید نظر حکم بطلان اعسار را دادن ایا میتوانم مجدد درخواست اعسار با شهود جدید رابدهم
البته قاضی محترم از شهود در مورد لوازمی که مربوط به یکسال قبل بود سوال کرد و از وضعیت مالی من سوالی نکرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مفاد دادنامه حایز اهمیت است
بنظر
مجدد میتوان اقدام کرد اما باید تحت نظارت یک وکیل اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید مجدداً اعسار مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ولی حکم جلب صادر میشود و از زندان دادخواست دهید ولی ممکن است مجدد نپذیرند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله می شود. البته با مشورت وکیل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله میتوانید اقدام کنید اما امکان جلب می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
توجه داشته باشید با توجه به اینکه دادخواست اعسار شما رد شده است محکوم له می تواند حکم جلب شما را بگیرد.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام بله میتوانید ولی حتما با وکیل مشورت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما بعد از گذشت مدتی می توانید دوباره دادخواست اعسار از محکوم به مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت زمان و تغییر در وضعیت مالی می‌توان مجدداً دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت رساند.