مشاوره حقوقی رایگان - رجوع خلع بائن

سلام من خانمی هستم که درسال93 در دادگاه مهریه ام رو بخشیدم و همسرم رضایت به طلاق داد، حضانت دخترم با پدرش قبول شد. همون ساعت اول بعد طلاق به منزل مشترکمان بازگشتم برای جمع کردن وسایل و همان شب با همسرم رابطه زناشویی برقرار کردم، الان 3سال از این رجوع میگذره و همچنان بایکدیگر زندگی میکنیم، آیا حق و حقوق قانونی را می‌توانم مطالبه کنم؟ زیرا همسرم حاضربه ثبت رجوع نیست،منم چون 3 سال گذشته تصورمیکنم هیچ محکمه ای صدام نمیرسه.

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام دوباره اثبات زوجیت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی برای اثبات زوجیت و الزام آن به ثبت کردن اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، رجوع تا سه ماه ممکن است، پس از آن رابطه شما زناست