مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه بعد از 15سال که به سن قانونی رسیدم

سلام
من 15 سال پیش که 3 سالم بود تصادف کردم و به شدت زخمی شدم بعد نصف دیه رو به مادرم پرداخت کردن و بقیش رو بهمون گفتن یا پدرش باید بیاد بگیرد یا خودش به سن قانونی رسید بگیره الان به سن قانونی رسیدم اما هیچ مدارکی دست من نیست باید بروم بیمارستان و از بایگانی بگیرم
سوال بنده اینه که
امکانش هست از سیستم بایگانی پاک شده باشد؟
من اولین اقدامم باید چی باشه کجا بروم چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک تصادف و رای دادگاه باید باشد
البته پدر و مادرتان باید دقیق بدانند چی شده و احتمالا کل دیه را گرفته اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
پیگیری نمایید و به شرکت بیمه مراجعه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق بیمارستان پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ از سیستم پاک نخواهد شد.
برای پیگیری پرونده خود بهتر است از طریق بیمارستان اقدام نمائید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باید مدارک همراهتان باشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر حتما موجود است ، به بیمارستان و شرکت بیمه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاعات از بیمارستان حذف نمی‌شود اما بهتر است جزئیات آن را از پدر و مادرتان بپرسید سپس اقدام کنید کلیه مدارک مربوط به پرونده تصادف مورد نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق مرجع محترم قضایی پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به واحد راکد دادگاه مراجعه و پیگیری فرمایید