مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به لباس توسط خیاط

سلام وقت بخیر، بنده خیاط هستم و مشتری پارچه‌ای ضعیف به بنده برای دوخت کت و شلوار دادن، در حین اتوکشی کمی برق اتو بر روی لباس افتاده است، مشتری ابتدا در محل کار بنده با سروصدا آبروریزی کردند و سپس با تهدید به بنده گفتند که تا 12 شب مبلغ زیادی برای خسارت پرداخت کنم، بنده با اصرار زیاد فاکتور خرید پارچه را از ایشان طلب کردم که صحت حرف ایشون را متوجه شوم، که مبلغ فاکتور میزان خیلی کمتری ثبت شده بود ، بنده به ایشون گفتم همان پارچه با همان میزان مصرفی را برای ایشون خریداری میکنم اما ایشان میگن اون پارچه رو نمیخوان و باید پول رو پرداخت کنم. حتی هزینه باقی لباس های سالم را هم قبول نمیکنن که پرداخت کنن، بنده باید چکار کنم؟ از راه حقوقی مشکل راه حل کنم؟ اگر ممکن هست روند کار را برای بنده توضیح دهید، سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما پیام بدید و اعلام کنید که پارچه شما کیفیت نداشته و اعلام کنید حاضر به خرید پارچه و تحویل آن هستید که در این صورت اگر مزاحمتی داشت می توانید شکایت کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اظهارنامه ای بدهید و بگویید بنده مبلغ پارچه را با توجه به فاکتوری که ارائه داده اید پرداخت مینمایم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پارچه ای عین پارچه وی بخر آماده کن هر موقع آمد با حضور دو شاهد و اخذ رسید بهش بده اگر قبول نکرد صورتجلسه کنید آماده باشد اگر شکایت کرد از خود دفاع کنید.
البته اگر بهش اظهارنامه هم بدهید بهتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مکلف هستید عین همان پارچه‌ای که خسارت زده‌اید خریداری نمائید و تحویل دهید. شما مکلف نیستید که قیمت پارچه را پرداخت بفرمائید.
از سوی دیگر آن شخص مکلف است که هزینه باقی اقداماتی که شما انجام داده‌اید را بپردازد فلذا در صورت عدم پرداخت، اظهارنامه ارسال نمائید که مبلغ را پرداخت نماید و اگر نتیجه‌ای حاصل نشد دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، فقط تا میزان خسارتی که وارد کرده اید باید جبران خسارت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عین پارچه را خریداری و طبق صورتجلسه و شاهد تحویل دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر پارچه ضعیف بوده و شما می دانستید نباید قبول میکردید در ثانی برای اطو کت باید از اطو بخار استفاده کرد که برق نمی اندازد و برای شلوار هم باید از پارچه اطو استفاده کرد که مانع برق اندازی شود اگر خسارت وارد کرده اید جبران کنید و توافقی حل نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
بفرماييد شكايت نمايند
دادگاه در نهايت عدد كارشناسي تعيين خواهد نمود

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
شمااظهار نامه بدید که حاضرید خسارت پارچه رو بپردازید اما در خصوص تهدید و آبروریزی میتونید از ایشون شکایت کیفری نمایید اگر دلایل دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجازه دهید شکایت کند مطابق نظر کارشناسی همان پارچه یا میزان مبلغ همان پارچه را از طریق صدور حکم به ایشان تقدیم نمایید