مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه به منزل توسط نم سقف و دیوار

با عرض سلام و خسته نباشید. همسایه ما گذشته از سرو صدا و مزاحمتهای اینچنینی که دارد، سرخود بین منزل و مغازه اش لوله کشی فاضلاب کرده و باعث نم دادن سقف منزل ما شده. به غیر از آن هم بخاطر ایراداتی که در لوله کشی حمام، دستشویی، آشپزخانه و باقی قسمتهای خانه شان وجود دارد، تمام سقف و دیوار های خانه ما با فاصله های نسبتا کم نم داده و این مساله حدودا چند سال است ادامه دارد و ممکن است در صورت رسیدگی نکردن خطرساز باشد. ما هم هرچه به ایشان با ملایمت و گفتگو مساله را درمیان گذاشتیم فقط گفتند ببینم چه میشه کرد و تمام. سوالات من اینها هستند: چگونه و به کجا میتوانم از ایشان شکایت کنم؟ آیا مدارک منزلم را حتما باید پیش خودم داشته باشم یا نه؟ این شکایت و پیگیری آن برای ما هزینه ای دارد یا خیر؟ و اگر دارد حدودا چه مقدار است؟ سوال آخر اینکه معمولا نتیجه اینگونه شکایات برای طرف خسارت زننده چیست؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل کنید تا آثار آن و برآورد خسارت صورت بگیرد و بعد دادخواست مطالبه خسارت و یا برگشت به حالت اول را از طریق دادگاه بخواهید . در قانون هرکس باعث خسارت به دیگران شده مسئولیت دارد و باید جبران خسارت نماید . اقدام نمایید حتما نتیجه خواهید گرفت

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام من هم با نظر همکارم موافقم شما باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایی تامین دلیل کنیدوبابت خسارت وارده اقدام نمایید با توجه به اینکه شما هم باید هزینه انجام دهید وهم وقت میبرد من پیشنهاد میدهم خواسته خود را طی یک اظهارنامه بدهید واگر پاسخگو نبودند بعد از شورا اقدام نمایید . صد در صد به نتیجه می رسید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام من هم با نظر همکارم موافقم شما باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایی تامین دلیل کنیدوبابت خسارت وارده اقدام نمایید با توجه به اینکه شما هم باید هزینه انجام دهید وهم وقت میبرد من پیشنهاد میدهم خواسته خود را طی یک اظهارنامه بدهید واگر پاسخگو نبودند بعد از شورا اقدام نمایید . صد در صد به نتیجه می رسید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام هر فردی به هر نحوی موجب خسارت به دیگران شود موظف به جبران خسارت است