مشاوره حقوقی رایگان - نم ساختمان

با سلام و احترام
سقف سرویس بهداشتی طبقه پایین نم زده است. بنده لوله کش آوردم و اعلام کرد که نم از واحد بنده نمی باشد ولی کماکان واحد پایین مدعیست که نم از واحد بنده است.
در صورتی که بنده کف سرویس بهداشتی را تخریب نمایم و اصلاحات انجام دهم و نم خشک نشود، منشا نم اصلا واحد بنده نبوده است. در این حالت جبران هزینه های بیهوده انجام شده از طرف بنده با کیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با شخص شما مگر اینکه با همسایه توافق نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است درخواست تامین و جلب نظر کارشناس مربوطه داده شود تا مقصر و میزان تقصیر معین گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
هزینه ها قابل مطالبه از طبقه ی پایین نیست مگر با توافق .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که مشکل از واحد شما نبوده می توانید تقاضای جبران خسارت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است با طبقه پایین نمی‌باشد
کارشناسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از واحد شما نیست لازم نیست کاری انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه تعمیرات خرابی لوله های مشاعات بر عهده تمام مالکان میباشد و