مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشت آب به ظبقه پایین

سلام، خسته نباشید. من ساکن طبقه دوم هستم. کف سرویس بهداشتی را هر سه ماه کاملا با سیمان سفید و چسب سنگ درزگیری میکنم و هیچ جای نشتی وجود ندارد. همسایه پایین آمده و گفت قسمتی از سقف دچار نم است و باید شما آن را تعمیر کنید. خواستم بپرسم آیا وقتی که من تمام اقدامات را برای جلوگیری از احتمال نم دادن به سقف پایین انجام میدهدم، از لحاظ قانون من باید هزینه تعمیر را بپردازم؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

هزینه نشتی با طبقه پایین با شماست مگر اینکه اثبات شود نشتی اب از محل لوله های اصلی ساختمان است .احراز علت نم مهم است