مشاوره حقوقی رایگان - ارباب رجوع

ارباب رجوعی که دخترش در مکانی که مجوز فعالیت اش را از اداره ما اخذ نموده با پسر صاحب مجوز ارتباط برقرار کرده و دادگاه حکم شروع به جرم صادرنموده و برای پسر و دختر هرکدام 100ضربه شلاق و تبعید بریده است حال پدر دختر مدام در اداره حاضر و با نشان دادن پرینت پیامک های پسر و دختر و بیان این که به دخترش تجاوز شده است روان کارمندان را به هم میریزد لطفا ارشاد فرمائید که بنا به قانون باید چه رفتاری با این شخص داشته باشیم؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام واحد حراست یا بازرسی اداره باید اقدام کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
جهت تشریح موضوع بایسته است تماس بگیرید تا مورد ارشاد واقع شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت مزاحمت را مطرح نمائید یا از طریق حراست اداره وارد عمل شوید که مانع از ورود این شخص به اداره شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد می توانید شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فکر کنید فرزند شما همین بلا سرش آمده بود
شما دوست داشتید چه برخوردی با شما شود
همان برخورد را داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارشادشان کنید تا اگر مدرکی دارند در دادگاه شکایت کیفری مطرح کنند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با استناد به شهادت شهود می تواند به جرم مزاحمت شکایت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق حراست موضوع را پیگیری و شکایت مزاحمت تنظیم گردد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. هر فرد مسئول اعمال خویش است. اگر آن اتفاق ناگوار برای فرزند آن فرد افتاده حق شکایت دارد از همان فردی که تجاوز نموده و این موضوع به سایرین ربط ندارد. شما می توانید از این فرد شکایت نمایید ولی اگر واقعا مورد ظلم واقع شده گذشت کنید و او را به مراجع قانونی برای ثبت شکایت علیه متجاوز هدایت فرمایید.