مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

شوهرم بصورت تلفنی مزاحم خانمی شده حالا شوهر اون خانم از شوهرم به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کرده میخواستم بپرسم مجازات شوهر من چی میشه ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
اولا شوهر اون خانم نمیتونه شاکی بشه فقط رن میتونه شاکی بشه دوم باید ببینیم ایجات مزاحمت بوده یا روابط نامشروع ماده637 تا بتونم جواب بدم

پرسشگر :

این رابطه دوطرفه بوده یعنی خانم باشوهرمن دوست شده ولی فقط تاکیدمیکنم تلفنی شورای حل اختلاف رفتیم اون آقارضایت ندادولی چون آدم ساده ای هست باورنمیکنه زنش هم مقصره میگه شمامزاحم شدیدماهم بخاطراینکه شایدرضایت بده نگفتیم رابطه دوطرفه بوده حالاپیش قاضی مابگیم شوهرم مزاحم شده بهتره یااینکه پیرینت ارایه بدیم که ثابت کنیم خانمش هم مقصره چه جوری به نفعمون میشه متشکرم

یک وکیل

سلام " اگر برای صاحب خط یا همسرش ایجاد مزاحمت تلفنی نموده و در دادگاه به اثبات برسد ، مجازاتش در قانون وفق ماده 641 ق.م.ا علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات ، حبس از یک تا شش ماه تعیین شده که البته قابل تبدیل به مجازات خفیف تر به تشخیص قاضی پرونده نیز می باشد . اگر مزاحمت تلفنی برای صاحب خط و همسرش ( هر دو ) باشد لازم است هر دو شکایت کنند ولی اگر مزاحمت برای خانم است ، خانم شکایت کند کافی است .

یک وکیل

سلام. اگر به جرم مزاحمت تلفنی شکایت کرده باشند مجازات همسر شما 1 تا 6 ماه حبس خواهد بود که معمولا به جزای نقدی تبدیل میشود اما چنانچه به جرم روابط نامشروع شکایت کرده باشند 1 تا 99 ضربه شلاق محکوم خواهند شد. از نظر بنده بحث روابط نامشروع و پرینت به میان نیاید برای حفظ زندگی هر دو طرف بهتر است و چنانچه شما نیز قصد شکایت دارید بهتر است همانطور که همکارم فرمودند متقابلا به جرم مزاحمت از خانم شکایت نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مجازات شوهر شما مزاحمت تلفنی است اما در اینجا باید دید خانوم آن آقا نیز از همسر شما شکایت دارند یا نه چرا که ایشان مورد مزاحمت واقع شده اند نه همسرشان
در حال قانون برای مزاحمین تلفنی مجازاتی از قبیل حبس تا 6 ماه در نظر گرفته است بر اساس ماده 641 قانون مجازات بخش تعزیرات.
در هر حال جای نگرانی نیست و در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش همکارم جناب کنجی صحیح وفرمایش سرکار خانم اعتمادیان مکمل آن است.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
دوستان نظر کامل رو فرمودند و بهتره موضوع در حد همان مزاحمت تلفنی باقی بماند چون جرم ارتباط نامشروع هم مجازات سنگینتری دارد و هم جنبه عمومی دارد