مشاوره حقوقی رایگان - تهديد از طريق تلگرام و تماس تلفنى

سلام
چند روزيست كه شخصى با شماره هاى مختلف به دخترم زنگ ميزنه و در تلگرام تهديدش كردن كه عكس براى پدرش و فاميل ميفرستن
و بعد از اينكه دخترم هيچ جوابى بهش نداد نه در تلگرام نه واتساپ
حالا داره به منزل مادربزرگش با همون خطها كه به دخترم زنگ زده، زنگ ميزنه و با تغيير صدا اعلام كرده كه زندگيه دخترتو به آتيش ميكشم
و شماره تلفن اقوام و شماره ى شركت همسرم رو در تلگرام ارسال كرده كه با اينها هم تماس خواهد گرفت
حالا ما بايد چيكار كنيم، لطفا راهنمايی كنيد.
مادرم از اين زنگها و تماسها حالش خيلى بد شده و آرامش نداره

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام به جرم تهدید و توهین در دادسرای محل شکایت کنید.و در دادسرای محل تقاضای خارج نویسی متن پیام ها را نمایید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شکایت کیفری مبنی بر تهدید و ایجاد مزاحمت نمایید

پرسشگر :

با سلام و خسته نباشيد
من ميتونم مشاوره ى حضورى داشته باشم تا ببينم چطورى زودتر به نتيجه ميرسم ، چون ما ميدونيم كسى كه داره تهديد ميكنه كيه
اين شخص كيش زندگى ميكنه
و ميخوام ببينم اگه درخواست وكيل كنم هزينش چقدر ميشه
ممنونم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام اقدامات فرد مذکور علیه دختر جنابعالی از دو حیث قابل پیگرد کیفری بوده ابتدائا با توجه به ماده 745 قانون مجازات اسلامی قسمت تعزیرات یا همون ماده 16 قانون جرائم رایانه ای تهدید به افشای اطلاعات خصوصی جرم و مجازات حبس تا 2سال و جزانقدی را بدنبال دارد مورد بعدی براساس ماده 669قانون مجازات اسلامی تهدید به عملی که موجب ضرر ابرویی و شرافتی شود جرم و مجازت دارد.جنابعالی می توانید با تحصیل ادله نظیر پیامک یا شهود ب دادسرا محل مراجعه و اقامه دعوا نمایید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

جنابعالی جهت اخذ مشاوره لازم و دقیق می توانید از ساعت 19 الی 21 با اینجانب تماس حاصل فرمایید