مشاوره حقوقی رایگان - حکم فحش دادن چیه؟

سلام.شوهرم تلفنی با کسی صحبت میکرده و عصبانی شده فحش داده و تهدید کرده.طرف ضبط مکالمه داشته و شکایت کرده.
میخواستم بدونم‌ مجازاتش چیه؟
مگه ضبط مکالمه خودش جرم نیس؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکمش جریمه نقدی است . صرف ضبط کردن صدا جرم نیست انتشار آن جرم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موضوع را انکار کند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجازات آن جریمه نقدی است ضبط صدا دلیل محسوب نمی شود و فقط جز قرائن می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صدا دلیل محسوب نمی شود اما توهین مجازاتش جریمه نقدی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات تهدید و توهین ، حبس و جزا نقدی خواهد بود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. اگر چه ضبط صدا دلیل محسوب نمیشود اما در کنار سایر ادله میتواند جزو قراین باشد البته مورد شما دلایل اثباتی دیگر ظاهرا ندارد. در صورت اثبات مجازات توهین و تهدید حبس و جریمه نقدی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مجازات توهین جزاي نقدي است. خیر ضبط کردن صدا جرم نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حبس و جزای نقدی‌ البته صدا اماره است و در کنار سایر دلایل بررسی میگردد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات تهدید و توهین ، حبس و جزا نقدی خواهد بود