مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی با تلفن

سلام پدرم با تلفن با یکی صحبت کرده اونم تلفن رو روی پدرم قطع کرد و پدرم هم عصبانی شد و دوباره تماس گرفت و فحاشی کرد از نوع ناموسی هم به خودش هم به همسرش اونم صداشو ضبط کرده الان شکایت کرده مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جزای نقدی و اگر در حد قذف باشد شلاق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده در صورت انکار به تنهایی قابل استناد نیست و اگر پدر شما موضوع را انکار کنید و صرفا مدرک شاکی صدای ضبط شده باشد امکان اثبات موضوع وجود ندارد.
به هر حال در صورت اثبات معمولا جزای نقدی تعیین می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قذف باشد شلاق. رضایت شاکی اخذ شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به نوع و مفهوم الفاظ به کار رفته دارد که می تواند حسب مورد جزای نقدی و یا شلاق باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جزای نقدی اگر مشمول قذف باشد شلاق

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
صرفا مدرک شاکی صدای ضبط شده باشد امکان اثبات موضوع وجود ندارد.
به هر حال در صورت اثبات معمولا جزای نقدی تعیین می شود واگر در حد قذف باشد شلاق دارد

یک وکیل

بستگی به نوع فحاشی داره ممکنه شلاق یا جزای نقدی باشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام سعی نماییدرضایت شاکی راکسب نمایید،اگرقذف نباشدجزای نقدی