مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق

سلام بنده در سال 87در یک شرکت خصوصی به مدت 14ماه مشغول بودم وبه دلیل حقوق پایین ادامه ندادم کارفرما به من گفت که برو اداره کار شکایت کن ومن همین کار کردم چون حاضرنبود حقوق چند ماه منو بده اداره کار بعداز بررسی 3ملیون تومان به نفع من رای داد ولی کارفرما حاضر نبود مطالبات منو بده پرونده به اجرای احکام دادگاه رفت کارفرما کلا غیبش زد وحالا 15سال از اون ماجرا گذشته ومن حالا ادرسی از کافرما پیدا کردم رفتم دادگاه به من گفتن پرونده ات وجود نداره حالا من میتونم دوباره از اداره کار اقدام کنم خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باتوجه به آرائی که وجود دارد می توانید پیگیری کنید. به نظر می رسد پرونده در بایگانی راکد وجود داشته باشد. در غیر اینصورت می بایست مدارک بررسی گردد و بر اساس مدارکی که در اختیار دارید مجدد طرح شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول مرور زمان اموال منقوله 10 ساله شده است به نظر می‌رسد حقی ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید همان پرونده سابق را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که همان پرونده چندین سال قبل را پیگیری نمائید.