مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

سلام من از فردی بابت چک شکایت کردم
الان اجراییه ابلاغ شده به طرف مقابل ده روز وقت دادن من الان باید کاری انجام بدم؟قبلاکه برای پیگیری به شعبه رفته بودم گفتن دو هفته بعد بیا
الان باید مجدد حضوری برم بابت این اجراییه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر. بعد از گذشت مواعد اگر اقدامی نکرد محکوم علیه واموالی از او نیز بدست نیاوردید که توقیف شود میتوانید حکم جلب وی رابگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک ماه بعد از تاریخ صدور اجراییه برو درخواست ارسال به اجرای احکام بده

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

دوهفته پس از اجرائیه تشریف ببرید تا پرونده ببرید اجرا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حضوری تشریف ببرید باید پرونده اجرایی تشکیل شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید و بعد از 2 هفته به شعبه مراجعه نمائید.
در صورتی که حکم توسط محکوم‌علیه اجراء نشده باشد درخواست تشکیل پرونده اجرایی دهید تا پرونده شما به واحد اجرای احکام مدنی ارجاع شود و سپس اقدامات لازمه به سرانجام برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بعد از گذشت 12 روز حضورأ مراجعه نمایید

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام بله حضورا مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

12 روز بعد از صدور اجراییه به شعبه بدوی مراجعه و پرونده را به اجرای احکام ببرید.

علیرضا ترحیب

علیرضا ترحیب :

سلام،مدت اعلامی برای معرفی اموال و یا اقامه دعوی اعسار از طرف محکوم علیه می باشد در غیر این صورت با گذشت 30 روز از ابلاغ اجراییه می توانید درخواست جلب ایشان را از واحد اجرای احکام مربوطه بنمایید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله مراجعه کنید وتقاضای ارسال پرونده به اجرای احکام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید، اگر محکوم له و خواهان میباشید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بله حتما بعد موعد قانونی پیگیری و درخواست بعدی را دهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فعلاً نیاز به اقدامی نیست دوازده روز بعد به شعبه مراجعه نمایید