مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل دادگستری

سلام و احترام
برای انجام امور مربوط به مطالبه حقوق کارگری در اداره ی کار با وکیل دادگستری قرارداد وکالت الکترونیک در سامانه ثنا تنظیم نمودم. الان قصد عزل ایشان را دارم طوری که به وکالت از من هیچ اقدام قانونی و قضایی نتواند انجام دهد ، ضمنا حق الوکاله کامل پرداخت شده است . باتوجه به اینکه اینجانب دارای پرونده قضایی در دادسرا نمی‌باشم و فقط در اداره کار پرونده ای دارم ارسال لایحه از طریق عدل ایران ممکن نبود، آیا ارسال اظهارنامه ای مبنی بر عزل وکیل از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، برای عزل ایشان کافی است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، جنابعالی باید از طریق سامانه اداره کار نسبت به ثبت اعلام عزل اقدام نماید تا سمت ایشان از پرونده حذف شوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه اداره کار لایحه عزل وکیل را ارسال وسپس حضورا هم به کارشناسان اداره کار اطلاع دهید و طی اظهارنامه ای به وکیل خبر دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری طی متنی تخصصی اقدام نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

بله .هم به اداره کار اطلاع دهید و هم به وکیل اظهارنامه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره کار اعلام عزل وکیل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی عزل وکیل را اعلام کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود،
اداره کار را مطلع و برای وکیل نیز اظهارنامه ارسال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ارسال اظهارنامه فسخ از طریق دفاتر خدمات قضایی

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بله میتونید همین کار رو انجام بدید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ازطریق سامانه اداره کار ارسال نمایید سپس حضورا مراجعه و بعدهم برای وکیل اظهارنامه ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ عزل وکیل را از طریق ارسال لایحه با همین موضوع از طریق سایت عدلیران ارسال بفرمائید.