مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. خانوم بنده بدون هیچ مشکلی که داشته باشیم منزل مشترکمون رو ترک کرده و برای طلاق اقدام کرده بود ادرس محل سکونت من رواشتباه داده بودو تو پرونده هر دروغی به من نسبت داده بود من چون اطلاعی از شکایت همسرم نداشتم بعد که فهمیدم دادگاه حق طلاق به او داده و حضانت پسرم روهم به ایشان داده من بعد فهمیدن تجدید نظر زدم وهمه چیز را ثابت کردم که همسرم در مورد من دروغ گفته بعد این که دید همه چیز رو شده رفت طلاق رو پس گرفت و از وقتی هم که رفته در منزل پدرش زندگی میکند. الان هم برای مهریه اقدام کرده وبنده هیچ اموالی به نامم نیست وحقوق وزارت کاری میگیرم یه پسر 10ساله هم دارم که با من زندگی میکندو414عدد سکه تمام بهار آزادی مهریه خانومم هست آیا میتواند همه مهریه اش رو بگیرد. ومن چیکار باید بکنم. ومن میتوانم شکایت عدم تمکین کنم از همسرم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم از شما بزرگ واران

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند مهریه را کامل بگیرد و شما حق دارید بابت عدم تمکین دادخواست بدهید . البته عدم تمکین ایشان ربطی به مهریه ندارد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

الزام به تمکین را بخواهید ..در خصوص مهریه می توانید اعسار و تقاضای اعسار بدهید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. مهریه در هر صورت قابل مطالبه است.
در خصوص ترک منزل میتوانید دادخواست الزام به تمیکن تقدیم کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قطعا میتواند مهریه را بگیرد،بله میتوانید تمکین بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مهریه زوجه باید پرداخت گردد
شما باید دادخواست اعسار مطرح نمایید و در صورت اثبات اعسار شما ، مهریه اقساط خواهد شد
شما ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید
و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مهریه قابل مطالبه می باشدو تاثیری در مهریه ندارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اعسار بزنید و قسط بندی کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله هم عدم تمکین وهم اعسار از پرداخت مهریه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت عدم تمکین دادخواست بدهیدمهریه در هر صورت قابل مطالبه است.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام عدم تمکین شکایت کنید ،در خصوص مهریه نیز بله تمامی آن را می‌تواند دریافت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر یک احکام خاص خود را دارد
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
نسبت به عدم تمکین زوج می‌تواند الزام به تمکین مطرح نماید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرحاضربه بذل مهریه است ایشان رادرقبال بذل حق وحقوق خود طلاق دهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام شما میتوانید شکایت عدم تمکین کنید ... کل مهریه به ایشان تعلق میگیرد و شما میتوانید اعسار و تقسیط بخواهید تا قسط بندی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید الزام به تمکین را درخواست کنید