مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض تجدید نظر

با سلام و احترام
درصورت داشتن دلیل موجه نهایتا تا چند روز بعد از اتمام مهلت 20 روزه اعتراض تجدید نظر میتوان مجددا لایحه دفاعیه خود را برای اعتراض به رای بدوی در دادگاه تجدید نظر ارسال نمود.
ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطابق اصل تناظر نباید مورد پذیرش قرار گیرد مگر تحت شرایطی خاص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف هستید ظرف 20 روز اعتراض خود را ارائه دهید مگر آنکه دلایل موجه و عذر موجه قانونی داشته باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بعد از رفع مانع میبایست نسبت به اعتراض اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خارج از مدت اعتراض نمایید مورد پذیرش نیست مگر غذر موجه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض کنید، در صورتی دلیل موجه قبول شود رسیدگی، والا رد دعوا میشود