مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی پیمانی ارتش

سلام درحال خدمت بودم که پدرم فوت کرد ویکی ازفرماندهان ارتش به دلیل مشکلات شخصی بابنده به من مرخصی ندادوگفت کاری میکنم که اخراج بشی بچم به دنیااومدبهم مرخصی ندادوهرموقع ماموریت بودمنومیفرستادودیگه به دلیل ازدست دادم روحیه کاری کارموول کردم بعدازچهارسال خدمت صادقانه.الان میخام
برگردم سرکارباتوجه به اینکه متاهل هستم دوفرزنددارم .وهرجامیری کارپیدانمیشه الان دارم مسافرکشی میکنم دوست دارم برگردم سرکارم توشغلم نفراول بودم 370 روزماموریت دردریادارم .چکاربایدبکنم لطفاراهنماییم بکنید.میخاستم نامه شخصی بزنم به دیوان عالی امانمیدونم چطوری وچی بنویسم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پیمانی بودی و شش ماه فرار کردی اخراج شدی بی فایده است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اولا دیوان عدالت صالح به رسیدگی است
ثانیا شانس چندانی وجود ندارد و عملا امکانپذیر نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نباید بدون مشورت کار را ول می کردی و الان نیاز به بررسی یک سری اطلاعات هست تماس بگیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر مح محترم در صورتی که راج شده‌اید می‌توانید اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید