مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبر عزیز برای زندان مواد مخدر

سلام خسته نباشی از بزرگواران اینجانب 32ماه حبس محکوم شدم سال گذشته بازنشسته بشم کارگر شرکت زغال سنگ که شرایط سخت زیان آور کار میکردم 6ماه به ناحق که 500سی سی آب زرشک بود از اعطاری گرفتم گفتن الکل مصرفی کم خونی بود یک گرم بعدش مواد 26ماه محکم شدم کلان 32ماه الان 14ماه در گذراندن حبس هستم در قسمت باکاری فرزند ایثارگرهستم که پدرم بسیجی بودن در جبهه به خاطر شیمیایی شدن به یاران شهیدش پیوستن دولت سال گذشته فرزندان ایثارگران رسمی کردن 3فرزندن دارم شرایط عفو رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران شامل من حقیر میشود باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق ارگان مربوطه و سازمان امور ایثارگری پیگیری فرمایید