مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام اگر کسی رو تو خونه خودش با ده گرم مواد بگیرن بعد ماموران با استفاده از پیام های گوشی مجرم بفهمن توی یه خونه دیگه مقدار زیادی مواد باز هم هست و برن اون رو هم بیارن و بزنن روی پرونده اش است میشه واسش کاری کرد ؟و هزینه وکالتش چقدر میشه ؟ مواد دوم که پیدا شده 100گرم دوا هست.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

یک وکیل

با سلام
دوست عزیز کجا ساکن هستید؟؟
با توجه به قانون جدید مواد مخدر اگر وکیل خوبی بگیرین به نفعتان است
تمایل داشتید با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام. توصیه می کنم حتما در این مورد با یک وکیل مشاوره بفرمایید و از حضور ایشان در دفاع از متهم استفاده بفرمایید. معمولا حق الوکاله بصورت توافقی تعیین می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
بیش از 25 سال حبس و جریمه نقدی بالای 200 میلیون تومان و شلاق تا 74 ضربه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام بیش از 25 سال حبس
بیش از 200 میلیون تومان جریمه نقدی
74 ضربه شلاق

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
25 سال حبس
200 میلیون تومان جریمه نقدی
74 ضربه شلاق